R. Pater - Landbouwmechanisatie en Carrosseriebouw
Landbouwmechanisatie
en Carrosseriebouw

Trapjesweg 11
6745 XE De Klomp - Ede
Tel. (0318) 571705
Fax. (0318) 571493

info@pater-deklomp.nl
Carrosseriebouw afgeleverd
Vacature
seperator

Landbouw nieuws

08-09-2018

Familie Vendel uit De Klomp heeft sinds vandaag een nieuwe Case Maxxum! Ook deze Case van de nieuwe serie is een Maxxum 115. We wensen de familie nog veel plezier met deze schitterende trekker!

 


W. Voskuilen uit Achterveld hebben we blij kunnen maken met een nieuwe Case IH en VICON  frontmaaier! Het is een Maxxum 115 met o.a.: GPS, geveerde cabine,  geveerde vooras, diverse andere opties en is op verzoek van Voskuilen voorzien van gebruikte banden voor zo min mogelijk schade aan de graszode. De brede VICON frontmaaier is van het type expert 432F en zal vooral gebruikt worden voor het zomerstal voeren. 

 

WELKOM - Aanstaande zaterdag is er de vleesvee keuring aan de Zecksteeg te Ede. Komen jullie ook? wij zijn er ook, met nieuwe tractoren!


Onlangs hebben we een nieuwe Case Maxxum 125 afgeleverd aan van Steenbeek uit Lunteren. Deze CASE Maxxum van het model 2018 heeft een Vario transmissie en is uitgerust met o.a. fronthef en aftakas, voorlader, ledverlichting, geveerde vooras, geveerde cabine. We wensen familie Steenbeek veel plezier met deze mooie en complete Case!

 

Case maxxum

maxxum case

case voorlader


Aan loonbedrijf Geresteijn uit Kootwijkerbroek hebben we een nieuwe Steyr CVT 6185 geleverd. De trekker is o.a. voorzien van 16 LED werklampen, verstelbare en verwarmde spiegels, brede Michelin Xeobib banden voor een lage bodemdruk, Bandendrukwisselsysteem die te bedienen is met de standaard terminal, GPS met RTK zodat er gewerkt kan worden met 1,5 cm nauwkeurigheid. en diverse andere opties! we wensen chauffeurs en eigenaars veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst!

Steyr CVT 6185

CVT Steyr 6185

Steyr 6185 CVT

 


Aan van de Lagemaat hebben we een nieuwe Vicon kunstmeststrooier geleverd. De strooier is van het type ROM Geospread en is uitgerust met GPS. Hierdoor kan er gestrooid worden met een nauwkeurigheid van 10 cm. De GPS bepaald automatisch hoeveel en hoe breed er gestrooid moet worden. Door gebruik te maken van 4 weegsensoren en 1 extra referentiesensor is deze strooier uiterst naukeurig, zodat er niet meer gestrooid wordt als nodig is en het komt precier op de goed plaatsen terecht. We wensen Lagemaat veel strooiplezier!


Aan Veldhuizen uit Lunteren en ABL uit Ede hebben een nieuwe Steyr Multi mogen leveren. Een zeer complete Steyr met o.a: 4 aftakas toerentallen, 16 traps Powershift, Powershuttle en een Multicontroller waarbij alle functies op een hendel te bedienen zijn. De trekker is uitgerust met brede gazonbanden voor een lage bodemdruk. We wensen eigenaars en chauffeur veel plezier met deze trekker!


Aan familie van Grootheest uit Bennekom hebben we een Case Farmall 105 U Pro mogen leveren. Deze Case IH heeft standaard: Load Sensing hydrauliekpomp, Michelin banden, 4 aftakas toerentallen, 4 Powershift trappen, Powershuttle en een Multicontroller waarbij alle functies op een hendel te bedienen zijn. Bijvoorbeeld: schakelen, motortoerentallen, hydrauliek en de hef. als extra is deze Farmall o.a. uitgerust met Led werkverlichting, spatbord verbredersen een hydraulische topstang. We wensen Familie Grootheest veel plezier met deze trekker!


Recent hebben we aan van Dooren een Steyr MultiCase Farmall U Pro met voorlader mogen leveren. Deze Steyr is uitgerust met: Load Sensing hydrauliekpomp, Michelin banden, 4 aftakas toerentallen, 4 Powershift trappen, Powershuttle en een Multicontroller waarbij alle functies op een hendel te bedienen zijn. Bijvoorbeeld: schakelen, motortoerentallen, hydrauliek en de hef. We wensen van Doorenveel plezier met deze trekker!

 


Recent hebben we aan loonbedrijf Nap een Case Puma CVX geleverd.

Case Puma cvx

Case IH puma CVC

 


Deze week was er Tractorpulling in Lunteren. Wij mochten voor deze super gezellige wedstrijd de traktoren verzorgen. De Case en Steyr traktoren werden ingezet om de baan te schuiven, te rollen en om traktoren af te slepen. Deze demo traktoren staan nu bij ons op voorraad. Als er interesse is, willen we ze graag inzetten!


Aan Growepa uit Rhenen hebben we een nieuwe Steyr CVT 6150 afgeleverd. De katalysator is verplaatst naar links zodat er rechts ruimte vrijkwam voor de Herder maaiarm aanbouw. De 190 pk sterke Steyr CVT is voorzien van LED werklampen, omkeerbare ventilator, wielgewichten, elektrische spiegels en diverse andere opties. We wensen eigenaar en chauffeur veel plezier met deze trekker!

Steyr CVT met Herder maaiarm

CVT Steyr met Herder maaiarm aanbouw


Recent hebben we aan de Familie Adams uit Lunteren een Case Farmall U Pro met voorlader mogen leveren. Deze Case IH heeft standaard: Load Sensing hydrauliekpomp, Michelin banden, 4 aftakas toerentallen, 4 Powershift trappen, Powershuttle en een Multicontroller waarbij alle functies op een hendel te bedienen zijn. Bijvoorbeeld: schakelen, motortoerentallen, hydrauliek en de hef. als extra is deze Farmall o.a. uitgerust met Led werkverlichting, spatbord verbreders en een voorlader met hydraulische snelwissel met extra functie. We wensen Familie Adams veel plezier met deze trekker!


Aan van Lambalgen uit Wekerom hebben we een Case Farmall A afgeleverd. aangepast met onder andere een lier en hefsysteem voorop en dubbelwerkende achterhef met heftrucklepels.

 


Aan ABL mochten we opnieuw een Steyr afleveren. Deze Steyr Multi 4105 met 105 pk is extra uitgevoerd met fronthef en brede banden voor een lage bodemdruk. De trekker zal vooral ingezet worden voor boom en landschapsverzorging.


Aan Veldhuizen uit Lunteren en ABL uit Ede hebben we een nieuwe Steyr Multi 4105 geleverd. De trekker zal vooral gebruikt worden op sportvelden, parken en grasvelden en is daarom uitgerust met gazonbanden. Deze extra brede banden zorgen voor weinig bodemdruk zonder grip te verliezen. Naast de standaard aanwezige Powershuttle, 4-voudige Powershift, LS plunjerpomp en automatische aftakas met 4 toerentallen, is de trekker ook uitgevoerd met een fronthef. We wensen eigenaren en chauffeur veel plezier met deze trekker!

 


Aan de Firma Growepa uit Rhenen hebben we twee nieuwe Steyrs afgeleverd van het type Multi 4105. Deze trekkers zijn uitgevoerd met fronthef, frontaftakas, Powershuttle, 4-voudige Powershift, Load-Sensing plunjerpomp en 4 toeren aftakas. We wensen Growepa veel plezier met deze traktoren.

 


 

 

 

Carrosseriebouw afgeleverd

30-11-18

Nieuwe Atlas autolaadkraan voor loonbedrijf C. Huibers uit Ochten...

Lees verder..

Vacature

17-09-18

VACATURE voor Medewerker carrosseriebouw...

Lees verder..

Landbouw nieuws

08-09-2018

en weer een nieuwe Case Maxxum afgeleverd...

Lees verder..