R. Pater - Landbouwmechanisatie en Carrosseriebouw
Landbouwmechanisatie
en Carrosseriebouw

Trapjesweg 11
6745 XE De Klomp - Ede
Tel. (0318) 571705
Fax. (0318) 571493

info@pater-deklomp.nl

Carrosseriebouw afgeleverd

30-11-18

Voor Loonbedrijf C. huibers uit Ochten hebben we een Atlas 206.3E A5 opgebouwd. Dit is een 21 tons kraan, radiografisch bediend, met een maximaal hydraulisch bereik van 14 meter. Het bijzondere aan deze kraan is dat hij afgezet kan worden d.m.v. zijn eigen steunpoten. Op die manier is er geen overbodig gewicht als er transport is waarwij er geen kraan nodig is. We wensen Huibers veel plezier met deze combinatie.

Atlas 206


Voor ACV uit Ede hebben we een 26 tons Hyva haakarmsysteem en een 22 tons HMF kraan opgebouwd. De opbouw is o.a.voorzien van automatisch smeersysteem, hydraulische lift voor het hoogsta platform en een GEJO blok om glascontainers op te pakken.


Nieuwe haakarmsysteem voor van Vliet...


Voor Avema wegenbouw hebben we een kipper opgebouwd. De kipper is volledig geisoleerd en voorzien van o.a. een asfaltsnip.

 


Onlangs hebben we voor Geurtsen uit Renswoude een haakarmsysteem opgebouwd. We wensen Geurtsen en chauffeur veel plezier met deze mooie combinatie!

 


Voor Barry van Heerdt uit Lunteren hebben we een containersysteem opgebouwd. Het is een 30 tons haakarmsysteem.


Aan Aduco uit Ede hebben we 3 nieuwe laadbakken geleverd. de vrachwagens worden gebruikt voor het vervoer van o.a. freesmachines.


Voor VGM hebben we een Atlas kraan op een kipper gebouwd. Deze kraan is in 12 Volt uitgevoerd, met radiografische bediening, en schuift 2 x hydraulisch uit.

atlas kraan autolaadkraan

autolaadkraa Atlas kraan

 


Voor Bruxfoort Bennekom al weer de tweede haakarm systeem die we opgebouwd hebben. Deze Volvo is voorzien van een 22 tons Hyva systeem.

 


Voor ABL uit Ede hebben we een Ginaf voorzien van een containersysteem en een autolaadkraan. Het is een 22 tons Hyva haakarmsysteem met een HMF 2243Z kraan. Dat is een 22 tons Z-kraan. We wensen eigenaar en chauffeur veel plezier met deze nieuwe combinatie!

 


Voor gemeente Utrechtse heuvelrug hebben we een containersysteem opgebouwd. Het is een 26 ons haakarmsysteem uitgevoerd met o.a. een schuif-knikarm en zoutstrooierfunctie. We wensen eigenaar en chauffeur veel plezier met deze nieuwe combinatie!

haakarm

containersysteem

 


Onlangs hebben we aan loon en grondverzet bedrijf Schimmel uit Scherpenzeel een nieuwe kipper en autolaadkraan geleverd. Het is een Hyva drie-zijdige kipper met een 16 tons HMF Z-kraan.We wensen eigenaar en chaufffeur veel plezier met deze nieuwe opbouw!

 

 


 


Onlangs hebben we aan Hendriks transport uit Ochten een bijzonder kraantje geleverd. Dit 1,5 tons Atlas kraantje is voorzien van een eigen hydrauliekaggregaat kan geplaatst worden op een BE opleggen en op een vrachtwagen. Bijladen kan zowel met 12V als met 24V via dezelfde stekker. We wensen Hendriks veel plezier met deze laadhulp.

 


Voor Hardeman zand en grindhandel uit Veenendaal hebben we een autolaadkraan en een containerhaakarm opgebouwd. De kraan is een 22 tons HMF met hoogstaplatform en radiografische bediening. Het containersysteem is een 26 tons Hyva haakarm. We wensen Hardeman en chauffeur veel plezier met deze opbouw!


Voor Loonbedrijf Nap hebben we een aanhanger met huifopbouw gemaakt die gebruikt gaat worden bij het sleepslangbemester. de aanhanger is uitgerust met o.a. opklapbare oprijbrug, compressor, dieseltank en diversen.

 


Voor straal en spuitbedrijf Evers uit Ederveen hebben we een nieuwe laadbak gemaakt. De laadbak is uitgerust met een hydraulische laadklep. We wensen Evers veel plezier met de nieuwe opbouw!

 


Voor van de Mheen  hebben we een BE-trailer gemaakt voor het vervoer van koeien e.d. De trailer is compleet van aluminium gemaakt. Uitgevoerd met o.a. Led verlichting en een hydraulische laadklep.

 


Voor Henzen wegenbouw hebben we 2 Atlas kraantjes opgebouwd. De kranen zijn van het type T15. Dit is een 1,5 ton/meter kraan die 2 x hydraulisch uitschuift. Onder de laadbak is een hydraulische steunpoot geplaatst. We wensen eigenaar en gebruikers veel plezier toe met deze kranen.

Atlas hijskraan

Atlas hijs kraan

 

 

Voor Charles Janmaat hebben we een veebak op een nieuwe auto gezet. De opbouw is aan de onderkant netjes afgewerkt en opnieuw gespoten. Al met al een mooie strakke auto geworden!

 

 


Voor Kraats en Bouw hebben we een haakarm containersysteem opgebouwd. Het haakarmsysteem is bijzonder kort achter de cabine opgebouwd voor een zo gunstig mogelijke asbelasting. Verder is het geheel naar de wensen van de klant opgebouwd. We wensen Kraats en Bouw veel werkgemak!

 


Voor gashandel Bakker uit Rhenen hebben we  een platte laadbak gemaakt voor het vervoer van gasflessen. In de laadbak zijn luchtbediende haken gemaakt om de flessencontainers vast te zetten en achter op de laadbak is de mogelijkheid om een meeneemheftruck aan te koppelen. We wensen Bakker veel plezier met deze opbouw!

laadbak

laadbak


 

 

 


Recent heeft Bruxfoort Bennekom een nieuwe haakarm in gebruik genomen


 


Voor A. de Kruijf uit Veenendaal hebben we een HYVA container portaalarm systeem opgebouwd. We wensen de Kruijf veel plezier met deze bijzonder mooie opbouw!

 

 

 

 

 


Voor van Vliet kastanjehout uit Langbroek hebben we een nieuwe Atlas autolaadkraan en een laadbak gemonteerd. De Atlas kraan is van het type 126.3E A2 Dit is een 13 tons kraan, radiografisch te bedienen en schuift 2 x hydraulisch uit. De opbouw is verder voorzien van een rvs hoogsta platform, verzinkte rongen en rvs opbergkisten. We wensen chauffeur en eigenaren veel plezier met deze opbouw!


Voor Vlastuin Bronbemaling hebben we een nieuwe laadbak en een Atlas autolaadkraan geleverd en gemonteerd. De Atlas is van het type 206.3E A6. Dit is een 21 tons/meter kraan die 6 x hydraulisch uitschuift en radiografisch is te bedienen. Spatborden, opbergkisten e.d. zijn in RVS uitgevoerd. We wensen eigenaren en chauffeur veel plezier met deze mooie combinatie!

Atlas autolaadkraan met laadbak

laadbak en Atlas laadkraan

 


 

Voor Vlastrans hebben we een geconditioneerde veebak overgezet op een andere auto. De bak is o.a. voorzien van een nieuwe onderbouw en ontsmettingssysteem

 


Voor Spelt transport uit Lunteren hebben we een veebak overgezet op een andere auto. onder de bak zijn de kisten, spatborden en dergelijke in RVS uitgevoerd. We wensen Spelt veel plezier met deze opbouw!

 


Voor Boonzaaijer uit Renswoude hebben we een kraan op een laadbak gemonteerd. De Atlas 510 L kan 3 x hydraulisch uitschuiven en is voorzien van een eigen elektro/hydraulisch Powerpack.


 

seperator
Vacature
Landbouw nieuws

Carrosseriebouw afgeleverd

30-11-18

Nieuwe Atlas autolaadkraan voor loonbedrijf C. Huibers uit Ochten...

Lees verder..

Vacature

17-09-18

VACATURE voor Medewerker carrosseriebouw...

Lees verder..

Landbouw nieuws

08-09-2018

en weer een nieuwe Case Maxxum afgeleverd...

Lees verder..