R. Pater - Landbouwmechanisatie en Carrosseriebouw
Landbouwmechanisatie
en Carrosseriebouw

Trapjesweg 11
6745 XE De Klomp - Ede
Tel. (0318) 571705
Fax. (0318) 571493

info@pater-deklomp.nl
seperator

Geschiedenis

De oprichter van ons bedrijf, Rijk Pater, begon in 1978 vanuit een schuurtje van zijn ouderlijk huis. De werkzaamheden waar de eenmanszaak zich toen mee bezig hield betroffen voornamelijk laswerk, het maken van stalinrichtingen en het repareren van tractoren. 

De eenmanszaak groeide echter snel. In 1982 verkregen we het dealerschap van het tractorenmerk Steyr en in 1985 betrokken we onze huidige locatie aan de Trapjesweg 11 in de Klomp. Daar was in die tijd voldoende ruimte voor een grote werkplaats met hoge brede deuren, waardoor ook veewagens konden worden gerepareerd. Door de ruimtelijke mogelijkheden en niet te vergeten de vakbekwaamheid van onze medewerkers kwam er steeds meer vraag naar werkzaamheden op het gebied van carrosseriebouw. Dat had in 2001 de uitbreiding van een tweede, nog grotere werkplaats tot gevolg. Ook werden er andere dealerschappen binnengehaald

Beide werkplaatsen zijn goed geoutilleerd. Met behulp van geavanceerde apparatuur kunnen de meest uiteenlopende opdrachten worden gerealiseerd. Ook het magazijn is meegegroeid met het bedrijf. Veel onderdelen hebben we daar op voorraad waardoor zeer efficient gewerkt kan worden en veel tijd wordt bespaard.

Carrosseriebouw afgeleverd

30-11-18

Nieuwe Atlas autolaadkraan voor loonbedrijf C. Huibers uit Ochten...

Lees verder..

Vacature

17-09-18

VACATURE voor Medewerker carrosseriebouw...

Lees verder..

Landbouw nieuws

08-09-2018

en weer een nieuwe Case Maxxum afgeleverd...

Lees verder..